Испанският колос Барселона има надежди, че ще може да привлече

...
Испанският колос Барселона има надежди, че ще може да привлече
Коментари Харесай

Барса се размечта за голова машина в Шампионска лига

Испанският исполин Барселона има очаквания, че ще може да притегли голмайстора на Аякс Себастиан Алер, написа локалното издание Fichajes. Котдивоарецът се намира в изумителна форма през този сезон, като е голмайстор в с 10 маркирани попадения.
За никого не е загадка, че незабавно се нуждае от нов нападател в клуба поради кадровата рецесия в нападателен проект. Шави не може да употребява няколко играчи поради травми, а Серхио Агуеро, който пристигна през лятото, на процедура повече няма да играе за клуба.
Лошите стечения на събитията на " Камп Ноу " постановат незабавното търсене на нападател от висока класа, който да умее да бележи попадения - нещо, което правеше Лионел Меси в продължение на над десетилетие. Ръководството на клуба има вяра, че подобен нападател може да бъде Алер.
Себастиан Алер обаче надали ще бърза да напуща Аякс, откакто клубът безапелационно се класира за елиминациите на Шампионска лига, до момента в който Барселона отиде в Лига Европа. Евентуален трансфер на нападателя може да се чака през летния трансферен прозорец, само че тогава искащите за него ще са доста.
В същото време се появиха информации, че .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР