Испанският клуб Реал Сосиедад ще играе с изключена ръчна спирачка

...
Испанският клуб Реал Сосиедад ще играе с изключена ръчна спирачка
Коментари Харесай

Треньорът на Реал Сосиедад преди мача с Манчестър Юнайтед: Ще играем като на финал

Испанският клуб Реал Сосиедад ще играе с изключена ръчна спирачка против Манчестър Юнайтед в първата среща от 1/16-финалите на Лига Европа сред двата отбора в четвъртък, сподели треньорът Иманол Алгуасил преди семейството на своя тим, което ще се изиграе в Торино поради COVID-19 рестриктивните мерки.

Баските са известни с атакуващия си жанр и водеха класирането в Ла Лига доникъде на декември, преди да се смъкнат на пето място. " Разбира се, разчувствани сме от идните мачове против Манчестър Юнайтед, само че Реал Сосиедад предлага своята страст поради метода, по който играем значимите мачове.

" Преодоляхме групата на гибелта, като играхме със страхотни тимове и макар че Юнайтед е стъпка нагоре, можем да ги погледнем в очите. За тяхната мощ приказва фактът, че са исторически клуб и преди няколко седмици те водеха в класирането на Висшата лига.

Изпитваме огромно почитание към Юнайтед, към тяхната история, равнището на тима им и техния треньор, само че ние ще излезем да спечелим и ще се отнасяме към мача като към край ", съобщи Иманол Алгуасил.

Вместо да играят на своя нов стадион, баските трябваше да изминат повече от 1000 километра до Торино, с цел да се изправят против Юнайтед на стадиона на Ювентус, защото Испания лимитира полетите от Обединеното кралство, с цел да управлява разпространяването и вариантите на COVID-19.

" Но това, което най-вече ме разочарова, е, че не мога да се любувам на страхотни моменти като този с нашите почитатели ", добави Алгуасил. Лига Европа 1/16 кръг, четвъртък 18 февруари  Реал Сосиедад 19:55предстои  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР