Испанският журналист Жерар Ромеро изненада феновете на с новината, че

...
Испанският журналист Жерар Ромеро изненада феновете на с новината, че
Коментари Харесай

Приятна изненада на "Камп Ноу": Барса си връща юноша изпод "носа" на Тотнъм

Испанският публицист Жерар Ромеро изненада почитателите на с новината, че футболистът на Уулвърхемптън Адама Траоре е пред завръщане на " Камп Ноу "!
26-годишният уинг-бек е младеж на каталунците и бе в Испания до 2015 година, преди да поеме към Острова и да облече екипа на Астън Вила. Последва интервал в Мидълзбро (2016-18), а сега кара четвъртия си сезон при " вълците ".
До този миг се смяташе, че бързоногият Траоре е несъмнено ново попълнение на , само че финиширането на договорката се забави и е твърдо допустимо " виновността " за това да е на Барселона.
Ромеро твърди, че Адама се е схванал с Барса да премине чартърен до края на сезон 2021/22. В контракта му ще участва и уговорка за откупуване през идното лято. Настоящият му договор с Уулвс изтича след 18 месеца и при всички положения няма да бъде удължаван.
По-рано през днешния ден се появиха информации, че на " Камп Ноу " към този момент ще има " таван " на заплатите - в какъв размер ще бъде той и кои са осемте най-скъпоплатени играчи на Барселона, прочетете в материал!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР