Испанският гранд Валенсия съвместно с американската мениджърска агенция GPS организират

...
Испанският гранд Валенсия съвместно с американската мениджърска агенция GPS организират
Коментари Харесай

Валенсия, футболни таланти, Варна, Любо Пенев, Спортпалас

Испанският гранд Валенсия взаимно с американската мениджърска организация GPS провеждат следващото си събитие в България - “Valencia International Camp 2018 ”.

``
реклама

То е част от разширението на мрежата на испанския клуб и ще се организира от 31 август до 2 септември в хотел “Спортпалас ” край Варна.

Идеята на кампа е да събере най-талантливите деца, които ще упражняват под наблюдението на скаути от Испания и Гърция, а най-добре представителите се деца ще бъдат поканени за експериментален интервал надлежно в школата на Валенсия или мощните школи от южната ни съседка.

Така те могат да тръгнат по стъпките на Любо Пенев, който остави ярка диря във Валенсия. В интервала 1989/1995 Любо бе водач на „ прилепите ” и техен голмайстор. Ел Голеадор записа 167 мача и 67 гола за Валенсия.



“Valencia International Camp 2018 ” дава действителна опция за надарени български футболисти да бъдат видяни от задгранични скаути. Всички записани ще бъдат обучавани по методиката на испанския исполин Валенсия и ще имат достъп до стратегии, свързани с кандидатстване за елитни колежи и университети в Съединени американски щати с цялостни спортни стипендии.

Децата, участващи във “Valencia International Camp 2018 ” ще прекарат 3 незабравими дни, през които ще намерят доста нови другари и ще получат дарове, играейки обичания си спорт. 

Записванията стават на тел. 0896 611 983 или на място преди откриването на събитието на 31 август (петък) в 16,30 часа на изкуствения терен на „ Спортпалас ”.

 

*Публикация
Харесайте ни във FB
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР