Испанският гранд Реал Мадрид ще се опита да привлече в

...
Испанският гранд Реал Мадрид ще се опита да привлече в
Коментари Харесай

Реал Мадрид дебне аржентински талант, Милан и Ман Сити също го следят

Испанският гранд Реал Мадрид ще се опита да притегли в редиците си обещаващия млад бранител на Фейенорд Маркос Сенеси, оповестява Marca, като се базира на нидерландското издание Teleegraf. " Лос бланкос " ще се опитат да подпишат с 23-годишния гений през летния трансферен прозорец.

Маркос Сенеси е централен бранител, който може да играе и като ляв бек. Той е част от състава на Фейенорд от септември 2019 година, когато клубът от Ротердам го купува от аржентинския Сан Лоренсо за 7 милиона евро.

Според Transfermarkt цената на аржентинеца сега е 18 милиона евро, само че Фейенорд ще желае най-малко 35 милиона, с цел да го продаде. Ротердамци в действителност имат концепция да продължат контракта му до 2025 година и да включат в него освобождаваща уговорка на стойност 50 млн. евро.

Според Teleegraf от Реал Мадрид ще създадат публична оферта на Фейнеорд за футболиста в идващите месеци, като на " Сантиаго Бернабеу " имат вяра, че Сенеси е предстоящ дирек в отбраната на националния тим на Аржентина.

Маркос Сенеси, който този сезон има 2 гола и 2 асистенции в 17 мача в Ередивизи, е и в радара на още два водещи европейски клуба - Манчестър Сити и Милан.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР