Испанският гранд Реал Мадрид подготвя оферта от 150 милиона паунда

...
Испанският гранд Реал Мадрид подготвя оферта от 150 милиона паунда
Коментари Харесай

Реал Мадрид вади 150 милиона за Азар

Испанският гранд Реал Мадрид приготвя оферта от 150 милиона паунда за белгийската звезда на Челси Еден Азар, твърди Daily Mail. На “Сантиаго Бернабеу” са определили Азар за предпочитаната си трансферна цел в търсене на нова суперзвезда, откакто “лос бланкос” се разделиха с Кристиано Роналдо. 33-годишният португалец мина публично в Ювентус по-рано тази седмица против 100+12 милиона евро.

Договорът на капитана на Белгия с Челси изтича през юни 2020 година и на този стадий няма индикации, че крилото е покрай нов договор със “сините” от западен Лондон. 27-годишният футболист първо желае от Челси да покаже, че има съществени упоритости, привличайки качествени нови попълнения, преди да се обвърже с нов контракт с британския клуб.

Азар е отбелязал досега два гола на международното състезание в Русия и бе с принос за част от останалите попадения на “червените дяволи” на Мондиал 2018. Белгия доближи до полуфиналите, където загуби с 0:1 от Франция. В събота в Санкт Петербург Азар и компания ще играят с Англия в мача за третото място.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР