Испанският гранд Реал Мадрид обяви официално чрез своя сайт, че

...
Испанският гранд Реал Мадрид обяви официално чрез своя сайт, че
Коментари Харесай

Сагата приключи! Анчелоти преподписа с Реал Мадрид

Испанският гранд Реал Мадрид разгласи публично посредством своя уебсайт, че договорът на Карло Анчелоти е продължен до 2026-а година. Бъдещето на опитния италианец бе обект на непрестанни спекулации последните месеци, само че в последна сметка Карлето и „ лос меренгес “ са се разбрали да продължат своето съдействие.

Към Анчелоти имаше голям интерес от националния тим на Бразилия, който продължава да бъде без непрекъснат селекционер след раздялата с Тите. 

„ Реал Мадрид и Карло Анчелоти се договориха да удължат контракта на треньора до 30-и юни, 2026-а година. В петте си сезона при нас той завоюва 10 купи – 2 пъти Шампионска лига, 2 Световни клубни шампионати, 2 Европейски Суперкупи, 1 път Ла Лига, два пъти Копа дел Рей и един път Суперкупата на Испания.

Comunicado Oficial: renovación de Carlo Ancelotti. |
— Real Madrid C.F. (@realmadrid)
Карло Анчелоти е единственият треньор, който е печелил четири пъти Шампионска лига и е единственият, който го е правил в историята на конкуренциите. Той също по този начин е първият треньор, който печели купите в Италия, Англия, Франция, Германия и Испания “, се написа в официалното съобщение на Реал Мадрид.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР