Испанският гранд Барселона записа нов резил на Камп Ноу, след

...
Испанският гранд Барселона записа нов резил на Камп Ноу, след
Коментари Харесай

Нов резил за Барселона на Камп Ноу, падна и от Райо Валекано

Испанският гранд Барселона записа нов срам на " Камп Ноу ", откакто загуби от Райо Валекано с 0:1 в отсрочен мач от 21-ия кръг на Ла Лига.

След единствено седем минути игра гостите стигнаха до попадение. Алваро Гарсия бе оставен непокрит в наказателното поле и шутира в десния ъгъл, с цел да открие резултата. Това бе единствения прецизен удар за Райо Валекано в мача.

В 25-ата минута удар на Жорди Алба срещна гредата на вратата на Райо. Малко по-късно Гави се свлече в наказателното поле, само че съдията не видя учредения за присъждане на дузпа. В края на полувремето пък мощен удар на Гави разтресе гредата, а при добавката Феран вкара, само че бе в засада.

През втората част Барселона не усъвършенства изключително играта си. Каталунците направляваха топката, само че не създаваха задоволително положителни шансове за отбелязване на попадение.

Около 70-ата минута Барса имаше искания за дузпа след подозрения за игра с ръка на неприятелски състезател в наказателното поле на Райо, само че съдията не видя сходно нещо. В самия завършек на мача пристрастеностите взеха връх и основният съдия бе заставен да покаже няколко картона, измежду които и червен - резервата Андони Ираола, който не бе в игра, бе изпъден.

В рамките на единствено 10 дни Барселона три пъти губи на " Камп Ноу " - отпадна от Лига Европа след загуба от Айнтрахт, отстъпи на Кадис с 0:1 и в този момент още веднъж губи с 0:1 на домакински терен.

В класирането каталунците заемат второ място с 63 точки, колкото има и третият Севиля, който е с по-лоша голова разлика. Реал Мадрид е водач с 15 точки задатък и още в идващия кръг може да завоюва купата. Райо пък се изкачи до 11-о място с 40 пункта.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР