Испанският гранд Барселона празнува днес рожден ден и отбелязва навършването

...
Испанският гранд Барселона празнува днес рожден ден и отбелязва навършването
Коментари Харесай

Барселона празнува рожден ден, Лапорта със сериозни планове за бъдещето

Испанският гранд Барселона чества през днешния ден рожден ден и отбелязва навършването на 124 години от основаването на клуба. Събитието бе отпразнувано със специфична гала, на която участва президентът на клуба Жоан Лапорта. Събитието бе ориентирано като че ли повече към бъдещето, а не толкоз към предишното, защото публично бе показана специфичната емблема за празненствата, които предстоят през идната година за 125-годишнина от основаването на клуба. Тя съдържа силуета на актуалната емблема, само че в него под формата на топка са вплетени числата 1, 2 и 5. Представен бе и нов запис на химна на клуба.

Президентът на каталунския клуб Жоан Лапорта съобщи, че " това ще бъде историческо събитие " и даде обещание, че " в случай че няма нещо изключително, ще отпразнуваме 125-ата годишнина на реновирания " Камп Ноу ", въпреки и недовършен, и това ще бъде домът на почитателите на Барселона ".

Ето какво тъкмо сподели Лапорта:

" Барселона претърпява миг на възобновяване и огромни провокации, промени, типични за новата епоха, които ще ни отведат до нов стадий, цялостен с провокации, като 125-годишнината. Това са премеждия, които ни радват. Като президент бих помолил почитателите на Барселона да изживеят тези моменти с оптималната страст и ангажираност. Ние сме привилегированите, тъй като има хора, които не са тук. Барселона е най-хубавото мултиспортно семейство в света и ние би трябвало да вложим нюх и пристрастеност, с цел да следваме пътя, който Жоан Гампер стартира, "  заяви президентът на Барселона.
 Кансело успокои почитателите на Барселона
Кансело успокои почитателите на Барселона

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР