Испанският гранд Атлетико Мадрид записа успех след дузпи на турнира

...
Испанският гранд Атлетико Мадрид записа успех след дузпи на турнира
Коментари Харесай

Атлетико пребори мексиканци след изпълнение на дузпи

Испанският гранд Атлетико Мадрид записа триумф след дузпи на шампионата Интернешънъл Чемпиънс Къп. "Дюшекчиите " се наложи хас 5:4 след осъществяване на дузпи над мексиканския Чивас Гуадалахара. В постоянното време резултатът беше 0:0.

Двата отбора извършиха по шест удара от 11 метра, като Атлетико пропусна един, а мексиканците два. В воин за испанския клуб се трансформира вратарят Антонио Адан, който избави една дузпа, а другата пропусната от мексиканците беше изстреляна в навън. Интересното е, че Адан е някогашен състезател на градския противник Реал.

Чивас доминираше през по-голямата част от мача, само че имаше същият брой удари към вратата, колкото и Атлетико, който на почивката пусна 10 нови играчи.

Маркос Йоренте, който изигра едвам втория си мач за "дюшекчиите ", беше отхвърлен с пряк червен картон в 24-ата минута, откакто задържа за фланелката откъсващия се самичък против вратаря Алексис Вега.

Чивас не съумя да трансформира в гол този свободен удар, който беше на границата на наказателното поле. В 61-ата минута Карлос Вилянуева получи втори жълт картон и в последните 30 минути двата отбора приключиха с по 10 индивида.

Поражението поставя завършек на присъединяване на мексиканците в шампионата, а Атлетико ще играе в петък против градския си противник Реал Мадрид.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР