Испанският футболист Хуанфран Морено е бил приет по спешност в

...
Испанският футболист Хуанфран Морено е бил приет по спешност в
Коментари Харесай

От желание да играе бивш футболист на Реал Мадрид си замълчал за кръв в урината, вече е в болница

Испанският футболист Хуанфран Морено е бил признат по неотложност в клиника поради остра бъбречна непълнота. Оказа се, че поради упоритостта си да вземе присъединяване в последния мач на своя Овиедо против Гранада десният бек е подценил сериозен здравословен проблем и преднамерено не е уведомил лекаря на отбора.

“В събота заран се разсъниха с болки и забелязах, че в урината ми имаше кръв - призна си Морено. - Тъй като обаче знаех, че в неделя ще съм на терена след дълго неявяване, взех решение да стисна зъби в името на присъединяване ми в дуела. Когато обаче станах в неделя заран, забелязах, че нещо с тялото ми не е наред. Обадих се на доктора и незабавно ме одобриха в незабавното поделение. Оказа се, че става дума за остра бъбречна непълнота, защото кръвните съсиреци са запушили бъбреците ми. Отделно съм изгубил кръв. Със сигурност трябваше да посетя болничното заведение още предходния ден, само че постоянно съм поставял кариерата си пред здравето ми. И евентуално по този начин щеше да бъде до самия край. Благодаря на всички в клиниката в Гранада за лекуването. Спокоен съм в очакване да преодолея случилото се и да се завърна у дома при брачната половинка ми и дъщерите ни ”.

Овиедо в Ла Лига 2, където обаче е обратно в класирането. Като по-млад Морено стигна даже до Реал Мадрид, само че там записа единствено един дуел в Ла Лига - през 2010 година по времето на Жозе Моуриньо. После той мина през много клубове като Бетис, Уотфорд, Ла Коруня, Анталияспорт, Леганес и Малага, като постоянно ги сменя със свободен трансфер.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР