Испанският футбол поздрави за историческия триумф на Australian Open. Матадора

...
Испанският футбол поздрави за историческия триумф на Australian Open. Матадора
Коментари Харесай

Светът на футбола поздравява Надал за трофея

Испанският футбол поздрави за историческия успех на Australian Open. Матадора стана първият тенисист с 21 трофеи от " Големия шлем " при мъжете, до момента в който огромните му противници Новак Джокович и Роджър Федерер имат по 20.
“Поздравления за твоя гиганстски успех на Austalian Open, Рафаел Надал, твоя исторически 21-и “Голям шлем”! Горди сме, че един огромен мадридист като теб и почетен клубен член е спортна легенда и най-великият тенисист за всички времена”, написаха от Реал Мадрид в Туитър.
“Няма думи, с които да се опише постигнатото от теб през днешния ден, Рафаел Надал. Благодарим за твоите старания. Благодарим за твоята отдаденост. Благодарим за твоя професионализъм. БЛАГОДАРИМ за това, че си пример за всички спортисти по света. Тенисистът с най-вече “Големи шлемове” в историята!!”, разгласява Испанската футболна федерация.
Надал беше поздравен още от испанските национали Давид де Хеа и Аймерик Лапорт, както и от халфа на Реал Мадрид Тони Кроос и легендата на " белите " Роберто Карлош. Дори от испаноезичния профил на Наполи изпратиха поздрави към Матадора.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР