Испанският елитен футболен клуб Хетафе, който уволни треньора си Кике

...
Испанският елитен футболен клуб Хетафе, който уволни треньора си Кике
Коментари Харесай

В Хетафе си промениха решението за треньора

Испанският първокласен футболен клуб Хетафе, който уволни треньора си Кике Санчес Флорес в четвъртък и през вчерашния ден назначи на свободния пост спортния си шеф Рубен Рейес, през днешния ден разгласи, че Хосе Борделас ще поеме тима в последна сметка, оповестява организация " Франс прес ". Бившият треньор на Валенсия Борделас бе отказал в началото на отбора от Мадрид.

" Хетафе съумя да реализира съгласие с Хосе Борделас, като последният ще стане треньор на първия тим. Треньорът от Аликанте ще се завърне вкъщи ", заяви клубът в официално съобщение. " Като треньор на Хетафе Борделас е водил отбора в 212 мача сред 2016-а и 2021-ва година, като съумя да класира тима в елита и даже за завоюва право на присъединяване в Лига Европа ", напомнят от Хетафе.

Борделас бе уволнен от Валенсия през юни 2022, като от този момент е без тим. Той ще води Хетафе най-малко до края на сегашния сезон за да избави отбора в Ла Лига. Рубен Рейес ще остане състезателен шеф на клуба.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР