Испанският десен бек Ектор Белерин играе за Арсенал вече шести

...
Испанският десен бек Ектор Белерин играе за Арсенал вече шести
Коментари Харесай

Белерин сърдит на феновете: Наричат ме лесбийка

Испанският десен бек Ектор Белерин играе за Арсенал към този момент шести сезон, само че връзките му с почитателите на лондонския отбор са надалеч от блестящи. Юношата на Барселона е неизменим титуляр по десния фланг на защитата на “топчиите”, само че ексцентричната му визия постоянно му носи значително обиди от страна на ентусиастите - както по време на мачове, по този начин и в другите му профили в обществените мрежи.

For the culture. @MundialMag issue 015. pic.twitter.com/UtnrNEwxkO
— Héctor Bellerín (@HectorBellerin) September 6, 2018
“Част от почитателите са много крайни и груби. Повечето обиди получавам онлайн, само че слушам такива и на мачовете. Наричат ме лесбийка, тъй като имам дълга коса, а след това не престават с други обидни думи на хомофобска основа. Когато играя неприятно, обстановката става просто нетърпима”, споделя Белерин в изявление за The Times.

I’m starting to enjoy how much Hector Bellerin annoys some of our fanbase. What a lad.
— FK (@fkhanage) September 7, 2018
“Научих се по какъв начин да ги ингорирам, по този начин да се каже, дебелокож съм. Но от време на време просто не издържам”, прибавя испанският национал, който има общо 166 мача за Арсенал във всички шампионати от сезон 2013/ 2014 насам. Положението от началото на новия сезон е ескалирало дотолкоз, че Белерин е бил заставен да изтрие профила си в Twitter за прочут интервал от време.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР