Испанският Бетис спечели с минималното 1:0 домакинството си на Виляреал

...
Испанският Бетис спечели с минималното 1:0 домакинството си на Виляреал
Коментари Харесай

Бетис загря за Лудогорец с успех над Виляреал

Испанският Бетис завоюва с минималното 1:0 семейството си на Виляреал от 5-ия кръг на испанската футболна Ла Лига.

„ Зелено-белите “, които през предишния сезон на два пъти изгубиха от „ Жълтата подводница “, този път взеха реванш и загряха по най-хубавия метод за срещата си с Лудогорец в четвъртък.

Тогава домакините одобряват българския първенец във втория си мач от груповата фаза на Лига Европа, откакто и двата тима започнаха с триумфи на интернационалната сцена.

Бетис надделя ХИК Хелзинки с 2:0, до момента в който разградчани пречупиха у дома Рома на Жозе Моуриньо с 2:1 и през днешния ден разрушиха Ботев (Враца) с 4:0 в efbet Лига.

Следващият им противник обаче също се поздрави с триумф в испанския хайлайф, откакто юношата му Родри Санчес вкара единствения гол против Виляреал.

За 22-годишния халф това е дебютно попадение през акцията и едвам второ в професионалната му кариера в Ла Лига, само че с него той донесе трите точки на своя отбор.

Благодарение на тях Бетис зае 3-ото място в Примера, защото към този момент има 12, до момента в който Виляреал остана с 10 и позволи първата си загуба през сезона.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР