Испанският анализатор на „Sky Sports“ Гилем Балаг заяви, че Еден

...
Испанският анализатор на „Sky Sports“ Гилем Балаг заяви, че Еден
Коментари Харесай

Гилем Балаг: Азар и Куртоа са приоритетните трансферни цели на Реал

Испанският анализатор на „ Sky Sports “ Гилем Балаг съобщи, че Еден Азар и Тибо Куртоа са предпочитаните трансферни цели на президента на Реал Мадрид Флорентино Перес през идващото лято.

„ Реал Мадрид се нуждае от огромни имена и от клуба са набелязали Куртоа и Азар, които са техните съществени цели “, разяснява Балаг.

„ Това са двете имена, които Реал Мадрид ще се стреми да притегли непременно през идващия трансферен прозорец. Това не значи, че ще ги вземе, само че Куртоа и Азар са преди всичко в трансферния лист “, добави той.

„ Директорите в Реал Мадрид са наясно, че тимът се нуждае от нов нападател, а Карим Бензема би трябвало да бъде продаден. Той даже няма поддръжката на почитателите “, продължи журналистът.

„ В Реал Мадрид си дават ясна визия, че възрастта на тяхната офанзива е доста огромна. Това е проблем, на който би трябвало да бъде открито решение. Ще има новопривлечени футболисти през идващото лято. Мисля, че на „ Сантиаго Бернабеу “ харесват доста Хари Кейн, само че той доста мъчно ще напусне Тотнъм. Кейн е прочувствено обвързван с Маурисио Почетино. Ако Почетино стане треньор на Реал Мадрид, Хари Кейн доста по-лесно ще премине в тима. При всички положения от Тотнъм ще създадат нужното да задържат, както Почетино, по този начин Кейн. Със сигурност главните две трансферни цели на Реал Мадрид през идващото лято ще бъдат Еден Азар и Тибо Куртоа. Това са топ задачите на Флорентино Перес “, сподели още Гилем Балаг в своя разбор.

Реал ще прави невъзможното, с цел да подмени BBC с NHL

Зидан е ключът Азар да дебаркира в Реал Мадрид
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР