Испанският актьор Антонио Бандерас съобщи, че се е възстановил от

...
Испанският актьор Антонио Бандерас съобщи, че се е възстановил от
Коментари Харесай

Бендерас победи коронавируса за 21 дни

Испанският артист Антонио Бандерас заяви, че се е възстановил от коронавирусната зараза, с която беше диагностициран при започване на август.

" След 21 дни дисциплинирано придържане към карантината мога да кажа, че съм преодолял инфекцията COVID-19. Възстанових се. Моите мисли са ориентирани към тези, които имат по-малко шанс от мен, и към тези, които са потърпевши повече от мен ", написа артистът в Туитър. Той пожела сили на всички, които не престават да се борят с заболяването, породена от новия ковид.

На 10 август Бандерас разгласи, че се е заразил с новата коронавирусна зараза. В същото време артистът тогава съобщи, че здравето му е " относително положително ".

60 годишният Бандерас е роден в Малага и до в този момент е основал над 100 облика, последният от които е на изпитващ физическа болежка и креативна рецесия режисьор в последния филм на Педро Алмодовар „ Болка и популярност “. За ролята си той е номиниран за „ Оскар “, печели „ Златна палма “ и испанската премия „ Гоя “ за най-хубава мъжка роля.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР