Испанските власти запорираха 23 недвижими имота, за които се предполага,

...
Испанските власти запорираха 23 недвижими имота, за които се предполага,
Коментари Харесай

Испанските власти са запорирали 23 недвижими имота, свързани с руски бизнесмени

Испанските управляващи запорираха 23 недвижими парцела, за които се допуска, че са свързани с съветски предприемачи, заяви през днешния ден в. „ Паис “, представен от ТАСС. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 4808
Според изданието в документите в имотния указател за всеки от тях към този момент има записка: „ Забранено за предписание “. Предполага се, че те принадлежат на съветски предприемачи или на свързани с тях лица. В момента в Испания има общо 29 парцела, за които има съмнения, че са свързани с съветски предприемачи. 

Изданието прецизира, че след началото на военните дейности в Украйна испанското държавно управление е основало работна група с специалисти от разнообразни области – от полицейски чиновници до нотариуси и чиновници на имотния указател, които обменят документи и информация. Освен това, преди време испанските управляващи утвърдиха специфичен механизъм, с който да се опрости процедурата за изземане на благосъстоятелност, която може да е обвързвана с съветски предприемачи. Става въпрос за система, която разрешава да се запорира имуществото на предприемачи, които са включени в листата със наказания на Европейски Съюз, даже и то да е записано на името на трети лица или компании. 

По-рано в. „ Паис “ заяви, че на територията на Испания са открити 34 недвижими парцела, свързани с съветски предприемачи, отбелязва Българска телеграфна агенция. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР