Испанските власти направиха достатъчно, за да дискредитират и предотвратят референдума

...
Испанските власти направиха достатъчно, за да дискредитират и предотвратят референдума
Коментари Харесай

Мадрид: Играта свърши за каталунския референдум

Испанските управляващи направиха задоволително, с цел да дискредитират и предотвратят референдума за самостоятелност на Каталуния, плануван за края на седмицата. Това обявиха високопоставени представители на държавното управление в Мадрид, представени от Reuters.

"В неделя може да има празненство, на което по улици и площади може да бъдат конфигурирани кабини за гласоподаване и да се състои някакво гласоподаване. Но то няма да бъде референдум ", обявиха източниците, поискали анонимност.

Правителствените представители показаха, че Каталуния не разполага с изборна комисия, урни за бюлетините, бюлетини, изборни материали, средства за транспарантно броене, както и други средства за производство на референдума. Те прибавиха, че резултатите от референдума няма да получат интернационално самопризнание, нито легитимност.



"Дори Венецуела и Северна Корея няма да го признаят. А в случай че го създадат, не съм сигурен, че това ще помогне доста на поддръжниците на независимостта ", акцентират от Мадрид.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР