Испанските местни жители издигат фалшиви знаци по всички плажове в

...
Испанските местни жители издигат фалшиви знаци по всички плажове в
Коментари Харесай

На британците е казано да стоят далеч от популярните ваканционни места, докато местните оставят гневни съобщения на плажа

Испанските локални поданици издигат подправени знаци по всички плажове в Майорка в опит да запазят девствените пясъци свободни от туристи.

Във война против туристите локалните слагат знаци, предупреждаващи за медузи и падащи камъни на известните места за хубост на известния Балеарски остров.

Общността е образувала своя лична активистка група, известна като " caterva “, която заема позиция против туристите, за които считат, че повреждат околната среда. Те започнаха да изписват знаци на британски, предупреждаващи за смъртоносни медузи и падащи камъни или даже предупреждаващи посетителите, че плуването е неразрешено.

Въпреки това, под знаците, друга записка - преведена на каталонски - разказва по какъв начин казусът не е в евентуалните опасности, а в напора на всеобщия туризъм. Барбс включваше „ казусът не е рухване на камъни, а всеобщ туризъм “, както и изказвания на каталонски, че плажът е „ отворен, като се изключи чужденци и медузи “, съгласно списание Forbes.

Милиони екскурзиант...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР