Испански съд нареди на колумбийската суперзвезда Шакира да бъде изправена

...
Испански съд нареди на колумбийската суперзвезда Шакира да бъде изправена
Коментари Харесай

Дадоха на съд певицата Шакира

Испански съд подреди на колумбийската суперзвезда Шакира да бъде изправена пред Темида, оповестява Ройтерс. Тя е упрекната, че не е платила 14,5 милиона евро подоходни налози.

45-годишната певица, чието цялостно име е Шакира Изабел Мебарак Рипол, отхвърли през юли предлагането за споразумяване на случая, което означаваше, че тя ще би трябвало да бъде изправена пред съда по дело, което може да я изпрати в пандиза за осем години.

Съдът удостовери, че процесът ще продължи на дата, която към момента не е оповестена.

Прокурорът изиска осем години затвор за певицата , която е упрекната в неплащане на налози сред 2012 година и 2014 година, интервал, в който тя твърди, че е водила номадски живот поради работата си.

Заповедта Шакира да бъде изправена пред съда е просто още една стъпка във всяко произвеждане от този тип. Ситуацията не се е трансформирала и всичко продължава както би трябвало. Правната отбрана на Шакира ще свърши работата си, като показа своите писмени причини в подобаващото време ", обявиха нейните юристи.

Миналата седмица Шакира даде обещание да се бори с " лъжливите " обвинявания от страна на испанските управляващи и добави, че към този момент е платила това, което испанската данъчна работа сподели, че дължи, преди да заведе дело.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР