Испански политик е открил убитата 28-годишна българка Моника в град

...
Испански политик е открил убитата 28-годишна българка Моника в град
Коментари Харесай

Испански политик открил убитата българка в Салас де лос Инфантес

Испански политик е разкрил убитата 28-годишна българка Моника в град Бургос, оповестява elespanol.com. Съветникът по образованието Константино Руис станал несъзнателен очевидец на нещастието, до момента в който пресичал площада " Хесус Апарисио " и чул крясъци, съобщи Канал 3.

``
реклама

  Както е известно, закононарушението е осъществено в испанския град Салас де лос Инфантес преди ден. " Има жена в двора! Хвърлиха я през прозореца! Това е Моника! ", се чули виковете из квартала. Политикът изтичал до мястото на случая и очевидци му посочили тялото на Моника Асенова, което било с голям брой пострадвания. Свидетели настояват, че младата жена се е посочила на прозореца и е молела за помощ, а малко по-късно мъжът й я блъснал.

" Беше цялата в кръв ", споделя покъртен съветникът Руис. Съпругът на Моника - 39-годишният Бисер, направил цялостни признания пред полицията. С Милена имат две дъщери - на 13 и 15 години. Първата се ражда в България, когато Моника е единствено на 14 години. Две години по-късно, когато живеят в Испания, се ражда втората им щерка. Семейството стартира нов живот в Салас де лос Инфантес. Според техни съседи те са се приспособили идеално към новата среда, а Моника постоянно е желала да взе участие в дейностите на градчето.

" Имаше специфична харизма ", споделят те. Първоначално Моника е стопанка, а по-късно стартира работа в локален супермаркет. В свободното си време е провела мултикултурни събития, като да вземем за пример, подготвяне на типични български ястия в града. " Работеше като звяр ", споделя техен комшия. Бисер си намерил работа като чистач в кметството, само че дълго време не работел поради проблеми със сърцето. Той е на 39 години, оповестяват медиите в испанското градче Салас де лос Инфантес в самостоятелната област Кастилия и Леон. 

До момента е открито, че съпрузите са живели дружно до 28 юни, когато в дома им избухнал пожар. Тогава Моника с двете им дъщерички отишла при татко си, който живее на към 35 километра от Салас. Съпругът й пък останал в града. Според осведомени още през 2011 година Моника е подала недоволство за домашно принуждение. Впоследствие обаче се отказала от жалбата. Разследването на убийството продължава.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР