Испанската звезда на лидера в Англия Манчестър Сити Давид Силва

...
Испанската звезда на лидера в Англия Манчестър Сити Давид Силва
Коментари Харесай

Давид Силва отсъства от терените заради недоносено дете


Испанската звезда на водача в Англия Манчестър Сити Давид Силва написа известие до почитателите, в което изясни отсъствието си от терените в последните мачове на " жителите ".

Оказа се, че персонални проблеми, а не травма, са причина за това. Силва е станал татко, а бебето се е родило недоносено и сега лекарите водят битка за живота му.

" Искам да благодаря на всички за положителните думи и изразената обич. Особено съм признателен на съотборниците си, мениджъра и цялото управление на клуба за проявеното схващане на моята обстановка.

Искам да споделя и новината за появяването на бял свят на моя наследник Матео, който се роди недоносен и всеки ден се бори за живота си благодарение на лекарите ", написа Силва в Туитър. Испанецът се появи в игра оня ден против Уотфорд и беше определен за състезател на мача, извоюван от Сити с 3:1.

" Семейството е най-важно. Давид е доста скъп състезател, само че той може да се наложи да отпътува за у дома във всеки миг, в който се наложи. Няма значение дали ще загубим точки без него, най-важното е фамилията ", разяснява и мениджърът Джосеп Гуардиола.

COMUNICADO OFICIAL: pic.twitter.com/8Ooaef92ro
— David Silva (@21LVA) January 3, 2018
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР