Испанската звезда Андрес Иниеста може да направи дебюта си в

...
Испанската звезда Андрес Иниеста може да направи дебюта си в
Коментари Харесай

Иниеста може да дебютира в Япония в неделя

Испанската звезда Андрес Иниеста може да направи дебюта си в японската Джей лига през уикенда, когато новият му тим „ Висел Кобе “ посреща „ Шонан Белмаре “. Това съобщи самият Иниеста при идването си през днешния ден в Кобе.

34-годишният полузащитник напусна „ Барселона “ след 16 сезона, където завоюва девет трофеи в Ла Лига, четири пъти подвигна Шампионската лига, шест пъти Купата на Краля, а също по този начин два пъти стана европейски първенец и веднъж международен. През месец май той разгласи, че ще премине в Япония.

От „ Висел Кобе “ обявиха, че той ще направи първа подготовка с тима в петък, а мачът с „ Шонан Белмаре “ е в неделя.

" Беше едно в действителност дълго пътешестване, само че аз съм оптимистично надъхан за идването си в Япония. Вече нямам самообладание да се включа в тренировките и мачовете на новия ми тим “, съобщи Иниеста пред организация Киодо. Повече от 300 фена го чакаха и приветстваха на летище „ Кансай “ в Изумисано.

" Искам да играя колкото се може по-скоро. Чувствам се добре, уповавам се да съм в топформа и в неделя и да покажа на почитателите една добра игра “, добави той.
Иниеста ще се събере в Кобе с някогашния немски национал Лукас Подолски и ще играе с обичания му номер 8 на фланелката. Отборът сега е на 6-о място в класирането след 15 мача.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР