Испанската суперзвезда в мъжкия тенис Рафаел Надал заяви, че е

...
Испанската суперзвезда в мъжкия тенис Рафаел Надал заяви, че е
Коментари Харесай

Рафаел Надал: Нуждаех се от тази победа

Испанската суперзвезда в мъжкия тенис Рафаел Надал съобщи, че е постигнал главната си задача през днешния ден - да завоюва, откакто се класира за втория кръг на Australian Open след четирисетов триумф над британеца Джак Дрейпър.

" Супер благополучен съм да бъда още веднъж тук в Австралия. Това е 19-ият ми сезон в професионалния Тур, тъй че съм доста разчувствуван за това ново начало. Нуждаех се от успеха, това беше основното. Няма значение по какъв начин я реализирах.

Най-важното нещо през днешния ден е успеха против тежък конкурент. Знаехме, че няма да бъде съвършено...и не беше съвършено. Но мисля, че направих нещата добре. Много съм удовлетворен от триумфа, тъй като това ми дава късмет да изляза още веднъж на корта.

Мисля, че при Дрейпър става въпрос единствено за крампове - това, което му се случи в края на дуела. Надявам се да не е нещо съществено. Мисля, че е в добра позиция за един работлив сезон. Щастлив съм, че съумях да печеля против страховит състезател този следобяд.

Единствено щеше да ми повлияяе отрицателно, в случай че фамилията ми не беше тук с мен за месец. Не знаеш по какъв начин ще реагираш, нали? Не знам по какъв начин ще се усещам без детето ми тук за месец време. Не бях подготвен за това предизвикателство, веселя се, че жена ми пристигна с него тук. Винаги съм обичал децата. Да мога да се насладя на този нов стадий от живота ми е нещо красиво ", сподели Надал.
 Рафа Надал започва с победа присъединяване си на Australian Open
Рафа Надал започва с победа присъединяване си на Australian Open

Испанецът стартира сполучливо отбраната на купата си
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР