Испанската прокуратура поиска присъда от две години и половина лишаване

...
Испанската прокуратура поиска присъда от две години и половина лишаване
Коментари Харесай

Испанската прокуратура поиска затвор за Рубиалес заради целувката с Джени Ермосо

Испанската прокуратура изиска присъда от две години и половина отнемане на независимост за някогашния президент на локалната футболна федерация Луис Рубиалес, оповестява “Марка ”.
Прочетете още
Причината е нашумелият случай, при който функционерът целува непозволено по устата националката от женския футболен тим на “Ла Фурия ” Джени Ермосо, случила се директно след триумфа на испанките на Мондиала в Сидни през август предходната година.

Рубиалес е упрекнат в полово посягане и насила, като прокуратурата е показала на Националния съд своето малко ревю на предварителните изводи. В него също по този начин се желае присъда от година и половина отнемане от независимост за закононарушението насила за някогашния треньор на женския народен тим на Испания Хорхе Вилда, както и за някогашния маркетингов шеф на федерацията Рубен Ривера и за шефа на мъжкия народен тим Алберт Луке.

Освен присъдата отнемане от независимост, прокуратурата желае Рубиалес да бъде лишен от правото да работи в региона на спорта за периода на присъдата, да му бъде наложена пробация за период от две години и да му бъде неразрешено да поддържа връзка с футболистката и да я приближава в радиус от 200 метра за период от четири години.

Съдебните проблеми на някогашния президент на испанския футбол няма да понижават, защото сега управляващите го проверяват и за корупция, пране на пари и други закононарушения по време на неговия мандат.

 

 
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР