Испанската прокуратура поиска година затвор за футболиста на Атлетико Мадрид

...
Испанската прокуратура поиска година затвор за футболиста на Атлетико Мадрид
Коментари Харесай

Прокуратурата в Испания иска година затвор за играч на Атлетико

Испанската прокуратура изиска година затвор за футболиста на Атлетико Мадрид Лукас Ернандес, оповестява Marca. Причината е, че бранителят не е спазил наложената ограничаващата заповед, забраняваща всевъзможни контакти с половинката му Амелиа.

Припомняме, че след гръмката кавга на обществено място на 3 февруари 2017 година, казусът на младото семейство влезе в съда. Двамата бяха наказани на публично потребен труд, като им бе наложена и възбрана да реализират контакти по какъвто и да е метод и посредством каквито и да било средства за интервал от 6 месеца. Преди приключване на периода, влюбените явно изгладили разликите, отпътуваха за меден месец, публикувайки и фотоси в обществените мрежи.

Така държавното обвиняване се самосезира и въпросът още веднъж влезе в съда. От прокуратурата желаят година затвор за играча, поради нарушение на наложените ограничаващи ограничения чрез постановената присъда. Твърди се, че Ернандес е бил осведомен авансово, какви последици ще има след себе си вероятно нарушаване. При прочитане на присъдата от съдията е било обяснено, че може да се стигне до сходен процес, в случай че наказаният не преценява държанието си със съответните ограничения.

От Marca пишат още, че Ернандес е бил арестуван, само че в следствие освободен. Амелиа била разпозната, само че е била арестувана.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР