Испанската прокуратура поиска 4 години и 9 месеца затвор за

...
Испанската прокуратура поиска 4 години и 9 месеца затвор за
Коментари Харесай

Испанската прокуратура иска затвор за Анчелоти за данъчни измами

Испанската прокуратура изиска 4 години и 9 месеца затвор за именития треньор на " Реал " (Мадрид) Карло Анчелоти за данъчни измами, съобщи испанската организация ЕФЕ, представена от Българска телеграфна агенция.

Повдигнати са му обвинявания и италианецът ще влезе в съда, като обвиняването в испанската столица твърди, че е укрил 1 милион евро. В обвинителния акт написа, че не е заявил 386 381 евро през 2014 година и 675 718 през 2015 г. 

Анчелоти се е записал като непрекъснато пребиваващ в Испания за данъчни цели и че местожителството му е било в Мадрид - във въпросния интервал. Тогава той е заявил само заплатите, получени от „ Реал “ (Мадрид), а е пропуснал облагите, свързани с имиджови права.

Прокуратурата съобщи, че „ с цел да избегне данъчно облагане върху средствата от правата върху изображенията “, получавани от " Реал " и други организации на разнообразни събития, треньорът е прибегнал до „ комплицирани и объркващи “ мрежи от тръстове и компании, с цел да избегне облагане.

Любопитно е, че за сходно нарушение бе съден също Кристиано Роналдо, както и други звезди на " белите ". 

Анчелоти подписа контракт с " лос меренгес " на 4 юли 2013 година, като контрактът бе в действие до 2016 година Карло бе уволнен през май 2015 година, само че остана да живее в Мадрид до края на същата година. След това се завърна, като в този момент кара втория си интервал в най-успешния футболен клуб в света.

" Реал " (Мадрид) разгласи, че няма да разяснява случая, не и на този стадий. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР