Испанската прокуратура настоява за 4 години и 9 месеца затвор

...
Испанската прокуратура настоява за 4 години и 9 месеца затвор
Коментари Харесай

Анчелоти е заплашен от пет години затвор

Испанската прокуратура упорства за 4 години и 9 месеца затвор за треньора на Карло Анчелоти. Причината – укриване на 1 милион евро от данъчните управляващи в интервала от 2014 – 2015 година

Анчелоти оглави за първи път Реал през 2013 година и остана отпред на отбора до май 2015 година През това време Белия балет завоюва Купата на Краля, Шампионската лига, Суперкупата на УЕФА и Световното клубно състезание.

Според обвиняването Анчелоти не е заявил доходи от имиджови права за тези две години, като ги е трансферирал на трети лица. Прокуратурата твърди, че той е основал „ объркваща система “ от фиктивни компании, с които да скрие спомагателните си доходи.

Подобни каузи за укриване на налози имаше и против няколко футболисти на Реал в същия интервал. Потърпевши бяха Кристиано Роналдо, Рикардьо Карвальо и Анхел ди Мария. Подобна присъда получи и различен някогашен треньор на отбора – Жозе Моуриньо. Лионел Меси от Барселона също загуби сходно дело. До затвор обаче не стигна никой, защото всички заплатиха санкции.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР