Испанската поп звезда Мигел Босе каза, че 10 въоръжени нападатели

...
Испанската поп звезда Мигел Босе каза, че 10 въоръжени нападатели
Коментари Харесай

10 въоръжени крадци нахлуха в имота на испанския певец Мигел Босе в град Мексико

Испанската поп звезда Мигел Босе сподели, че 10 въоръжени нападатели са нахлули в къщата му в град Мексико и са вързали него, двете му деца и домакинския му личен състав в продължение на повече от два часа, до момента в който са претърсвали парцела му, оповестиха АП и ТАСС.

Босе написа в обява в Instagram, че той и децата му са добре след обира в петък, само че обстановката е била „ доста напрегната, тревожна и неприятна “ . По думите на Босе нападателите са взели колата му, както и някои други движимости, преди да си тръгнат. Той добави, че не възнамерява да напусне Мексико поради закононарушението.

Прокуратурата на град Мексико изясни, че чиновници са отишли в комплекса в западната част на града, където е осъществен обирът, само че не са били позволени и никой не е подал сигнал за осъществено закононарушение . От прокуратурата споделиха още, че откраднатият джип на артиста е открит на километри от парцела.

Това е единствено едно от двете насилствени закононарушения в град Мексико с присъединяване на чужденци през миналия уикенд. В събота крадци, каращи мотоциклет, гръмнаха мъж от Индия на автомагистрала, с цел да откраднат 10 000 $, които той бил обменил на интернационалното летище в Мексико.

Посолството на Индия сподели, че „ във връзка трагичната гибел на индийски жител “ е в контакт с правоприлагащите органи на Мексико, надявайки се, че виновниците ще бъдат арестувани скоро и фамилията на жертвата ще получи правдивост.
 
Confirma Miguel Bosé que un comando irrumpió en su casa en CDMX.

Durante 2 horas él, sus hijos y el personal de servicio estuvieron atados.

“Se llevaron todo, coche incluido, todo muy estudiado y milimetrado para hacerlo corto, estamos todos bien, mis hijos se portaron como…
— Joaquín López-Dóriga (@lopezdoriga)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР