Испанската полиция задържа 70 души, американски туристи и испански проститутки,

...
Испанската полиция задържа 70 души, американски туристи и испански проститутки,
Коментари Харесай

Спипаха 70 туристи в секс оргия на Нова година

Испанската полиция задържа 70 души, американски туристи и испански проститутки, поради новогодишна оргия, заяви испанския El Mundo.

Група американски туристи наела къща за частно празненство и извикала проститутки. Уточнява се, че притежателят на къщата е бил наясно със спецификата на тържеството, отбелязва БГНЕС.

Заради коронавирус пандемията в Испания има ограничаващи ограничения за събиране на огромни групи хора, тъй че празненство от 70 души, без значение от задачата му, е нелегално.

Полицията признава, че е попаднала на незаконното празненство по чиста случайност. Това е станало факт, откакто двама американци пристигнали в частния дом по-късно от останалите. Те обаче към този момент са били пияни и са объркали адресите, пробвайки се да влязат в къща наоколо.

Съседът се обадил на полицията и съобщил, че две незнайни лица се пробват да обхванат в парцела му, а на място незабавно пристигнала полиция. След разпит на двамата купонджии органите на реда разбрали за нетрадиционното новогодишно празненство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР