Испанската полиция съобщи днес, че продължава да издирва Юнес Абуякуб

...
Испанската полиция съобщи днес, че продължава да издирва Юнес Абуякуб
Коментари Харесай

Издирват избягалия терорист Юнес Абуякуб

Испанската полиция заяви през днешния ден, че продължава да търси Юнес Абуякуб от 12-членната терористична клетка, която приготви и извърши нападенията предходната седмица в Барселона и Камбрилс, съобщи ДПА. В двете терористични офанзиви починаха 14 и бяха ранени 132 души, написа ДАРИК.

Има догатки, че Абуякуб е карал наетия микробус, който се вряза в минувачи на пешеходната улица " Рамблас " в Барселона.
 
Каталунското държавно управление заяви през днешния ден, че в болница остават 51 души, 10 от които са в сериозно положение.

 
Полицията изследва тялото на мъж, открит мъртъв в колата му. Три часа след нападението на " Рамблас " в четвъртък вечерта мъж с " Форд фокус " избягал от полицейска инспекция, като ранил полицайка.
 

Тогава служителите на реда разкрили огън и водачът побягнал. Първоначално служителите на реда решили, че са простреляли притежателя на автомобила - 34-годишния Пау Перес Вилян, открит мъртъв в колата, само че той бил погубен с хладно оръжие, а не от патрон и в този момент полицията се пробва да узнае кой е карал колата и дали е обвързван с атентатите, показва Агенция Франс Прес.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР