Испанската полиция разбила банда, управлявала три незаконни тютюневи фабрики, в

...
Испанската полиция разбила банда, управлявала три незаконни тютюневи фабрики, в
Коментари Харесай

Разбиха схема за експлоатация на украинци в Испания

Испанската полиция разрушила тайфа, управлявала три противозаконни тютюневи заводи, в които работели украинци, избягали от съветската инвазия и държани „ натъпкани “ в жилища. Смята се, че бандата е внасяла контрабандно " огромни количества " тютюн, трансфорат във подправени цигари, които са били продавани в Испания и прилежащите страни, се споделя в изказване на полицията. Фабриките, ситуирани в северния винопроизводителен район Ла Риоха, Севиля на юг и Валенсия на изток, са употребявали " напреднали технологии " и са могли да създават 540 000 кутии цигари дневно.
Прочетете още
Полицията твърди, че групата е наела украинци, които са се преместили в Испания незаконно или са влезнали в страната легално, търсейки леговище от войната. Украинците са работили дълго часове, живеели са във фабриките, „ натъпкани в сглобяеми модули и без да напущат оборудванията, с цел да не бъдат открити “, споделя се в изказването. Лидерите на бандата са " прали огромни суми пари " и са водили " първокласен живот " в туристически курорт Марбея на Коста дел Сол.

Полицията арестува 27 души при акции в Испания като част от следствието, извършено благодарение на Европейската полицейска организация Европол. Те също по този начин конфискуваха 10 тона тютюневи листа и 3,5 милиона пакета цигари на обща стойност 37,5 милиона евро
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР