Испанската полиция обяви, че е извършила четиринадесет ареста във връзка

...
Испанската полиция обяви, че е извършила четиринадесет ареста във връзка
Коментари Харесай

Испанската полиция разби фалшификаторска мрежа за банкноти от сто евро

Испанската полиция разгласи, че е направила четиринадесет ареста по отношение на подправени банкноти от по 100 евро на стойност един милион евро, които не могат да бъдат засечени от банкомати или от други устройства, съобщи.

" Банкнотите, печатани от проведената група, са изрисувани ръчно, качеството им е доста високо и чрез разнородни елементи заобикалят средствата за засичане на имитации ", съобщи говорителката на националната полиция на Испания Елиса Реболо.

Престъпната мрежа от хора с пакистански генезис с кафези в Италия – в Рим и в Неапол, пласира подправените банкноти в Италия, Франция, Гърция и Испания, разясниха от полицията.

Оттам прибавиха, че пласьорите са задържани на летището в Барселона и на централната градска автогара, като и в двата случая арестуваните са носили фалшифицирани банкноти на стойност 70 000 евро.

Полицейската интервенция, в която са взели участие чиновници от Испания, Италия и Гърция, е почнала през ноември, откакто огромно количество от подправени банкноти е било намерено в Барселона.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР