Испанската кралица Летисия е дала положителен резултат за Covid-19 във

...
Испанската кралица Летисия е дала положителен резултат за Covid-19 във
Коментари Харесай

Испанската кралица Летисия е с Covid

Испанската кралица Летисия е дала позитивен резултат за Covid-19 във вторник и има леки признаци, оповестиха от Кралския двор в Мадрид.

Това е повода тя да анулира всичките си задължения за сряда. В взаимозависимост от положението ѝ, програмата й за идващите дни е допустимо да се пренареди.

Летисия е вторият член на Кралското семейство, който се разболява от Covid-19, откакто крал Фелипе VI, го прекара през месец февруари.

Свекърва ѝ, някогашната кралица София също беше болна от ковид, заради което не съумя да се види на 24 май със брачна половинка си някогашният крал Хуан Карлос Първи при първото му завръщане в Испания, откакто избяга от правораздаването в Абу Даби. Тя обаче публично към този момент не се води член на кралското семейство.

Сегашната кралица Летисия като цяло се усеща добре и има леки признаци. Според лекарите най-вероятно се е заразила по време на срещата на върха на НАТО, която се организира в Мадрид в края на предишния месец.

На нея кралицата имаше доста задължения, свързани най-много със съпругите на водачите на страните от Алианса.

Заради внезапното повишаване на броя на заболелите в страната министърът на опазването на здравето Каролина Дариас предложи още веднъж да стартира потреблението на маски в закрити пространства, само че категорично акцентира, че държавното управление на този стадий няма да го прави наложително.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР