Испанската Гражданска гвардия арестува шестима души, обвинени, че са измъкнали

...
Испанската Гражданска гвардия арестува шестима души, обвинени, че са измъкнали
Коментари Харесай

Спасиха възрастни хора от дом на ужасите в Испания

Испанската Гражданска армия арестува шестима души, упрекнати, че са измъкнали 1,8 милиона евро от възрастни хора, държани в дом, разказан като "къща на ужасите ", предадоха Асошиейтед прес и Франс прес.

Гражданската армия заяви през вчерашния ден в Туитър, че е разкрила възрастни хора от чужбина, които са били заключени, упоени и постоянно даже хранени през тръба, в частен старешки дом край южния град Кадис. Германец и холандка в преклонна възраст са били открити "в ужасяващо здравно и хигиенично положение ". След откриването им положението им се е подобрило доста.

Според в. "Диарио де Кадис " измежду задържаните има кубинка и немец. Възможно е те да са забъркани в пет смъртни случая.

Двамата мамели възрастните, убеждавайки ги да ги посочат за свои наследници. По този метод те спечелили над 1,8 милиона евро за четири години, които изпрали посредством градеж на туристически комплекс.

Германецът и кубинката са упрекнати в причиняването на гибелта на остарели хора посредством липса на грижи. Другите четирима са задържани по отношение на прането на пари и бяха освободени до правосъдния развой.

Интерпол е получил сигнал от другар на един от жителите на дома, оповестява АП, представена от Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР