Испанската футболна федерация гневно отхвърли появилите се твърдения, че нейният

...
Испанската футболна федерация гневно отхвърли появилите се твърдения, че нейният
Коментари Харесай

Гръмна нов голям скандал в световния футбол

Испанската футболна федерация яростно отхвърли появилите се изказвания, че нейният президент Луис Рубиалес е провел оргии с финансови средства на федерацията, заяви " Eл Мундо ". 

Според техните източници, за които се счита, че идват от Хуан Рубиалес - чичото на президента на федерацията, Луис е " поканил осем до 10 млади девойки " в къща в региона на Гранада. „ Eл Мундо " също по този начин твърди, че разполага с изказване на Хуан Рубиалес пред испанската комисия за битка с корупцията, тъй като той също е изнудвал няколко частни компании за пари.

„ Испанската футболна федерация надълбоко съжалява и изрично отхвърля обвиняванията, направени от някогашния президентски асистент пред прокурорите през април. Цялото предпочитание на Хуан Рубиалес е да направи нещо от гняв и да навреди на имиджа на президента на Испанската кралска футболна федерация. Въпреки бомбастичните изказвания, няма нито едно доказателство пред прокуратурата “, се споделя в изказване на испанската федерация.

Това е вторият скандал, обвързван с федерацията тази година, откакто по-рано „ El Confidential “ разгласява диалози сред Рубиалес и бранителя на Барселона Жерар Пике за финансовите детайлности към организирането на Суперкупата на Испания в Саудитска Арабия, за която компанията на Пике - „ Космос “, завоюва 25 милиона евро, написа " Блиц ". 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР