Испанката Карла Суарес-Наваро отпразнува 30-я си рожден ден с победа

...
Испанката Карла Суарес-Наваро отпразнува 30-я си рожден ден с победа
Коментари Харесай

Шарапова: Допуснах много грешки от форхенд

Испанката Карла Суарес-Наваро отпразнува 30-я си рожден ден с победа с 6:4, 6:3 против Мария Шарапова и се класира на четвъртфиналите на Откритото състезание по тенис на Съединени американски щати. До този миг рускинята, която завоюва купата в Ню Йорк през 2006-а година, не беше губила вечерен мач в шампионата, само че този път игра едва и позволи редица неточности.
ICYMI: @CarlaSuarezNava upset M. Sharapova with a 6-4, 6-3 win in R4 of the #USOpen! Next up: @Madison_Keys https://t.co/f2uJzpgAYq pic.twitter.com/w2KdSmYjoI
— US Open Tennis (@usopen) September 4, 2018
" Благодаря на всички. За пъти път през годината играя толкоз късно и се оправих доста добре. Доволна съм. Мария е една от най-хубавите тенисистки и се веселя, че съумях да я победя. Тук от време на време е елементарно да се разконцентрираш поради музиката, шума от трибуните и други фактори, само че пък се получава шоу. Стараех се да остана фокусирана върху мача и да си свърша работата. Получи се ", сподели Карла Суарес-Наваро.
Maria Sharapova talks to the press after her @usopen R4 match pic.twitter.com/YV6t4E3aoI
— Jimmie48 Photography (@JJlovesTennis) September 4, 2018
Шарапова, която има пет трофеи от шампионати за Големия шлем и играеше в Ню Йорк като сложена под номер 22 в схемата, позволи цели 38 непредизвикани неточности и завоюва по-малко от половината разигравания на първи сервис. Тя направи и осем двойни неточности.
Carla Suárez se regala un triunfo sobre Sharapova por su 30 cumpleaños y accede a cuartos de final https://t.co/4bQSmdhY5y
— Crónica Balear Sport (@CBdeporte) September 4, 2018
" Не се възползвах от възможностите си. Имам поради, по-късите топки в моето поле. Колебаех се при излизанията на мрежата, а когато тръгнех да нападам, правех непредизвикани неточности. Допуснах изключително доста грешки на форхенд ", изясни рускинята след мача.
Suárez: “Disfruté mucho de la sesión nocturna en la pista central”https://t.co/qIv3sx7yht pic.twitter.com/8fFVYS5PPX
— Mundo Deportivo (@mundodeportivo) September 4, 2018
Без най-силното си оръжие, Шарапова загуби срещата на " Артър Аш " за час и 31 минути. С това поставената под номер 30 Суарес-Наваро стигна до едвам втора победа от шест мача против рускинята и в идващия кръг ще срещне Медисън Кейс. Миналогодишната финалистка и номер 14 в схемата надделя Доминика Цибулкова с 6:1, 6:3. " Този мач ще бъде сложен. Тя е от Съединените щати и публиката най-вероятно ще поддържа нея. Трябва да бъда нападателна, да търча и да се боря. Само по този начин ще играя добър тенис ", добави Суарес-Наваро.
В другите мачове от четвъртия кръг Наоми Осака победи Арина Сабаленка с 6:3, 2:6, 6:4, а Лесия Цуренко отстрани Маркета Вондрушова с 6:7(3), 7:5, 6:2. Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР