Испанката Дженифер Ермосо, която стана световен шампион с националния отбор

...
Испанката Дженифер Ермосо, която стана световен шампион с националния отбор
Коментари Харесай

Целуната насила пожелава Нова година в Испания

Испанката Дженифер Ермосо, която стана международен първенец с националния тим на страната, а по-късно бе целуната принудително на церемонията по награждаването от към този момент някогашния президент на федерацията Луис Рубиалес, ще участва при отброяването на дванадесетте удара в среднощ на Нова година в Испания на Пуерта дел Сол в Мадрид, съобщи Агенция Франс Прес.

Тази традиция е следена от милиони испанци и латиноамериканци в празничната нощ.

Тя се трансформира в международен знак на битката за тъждество сред половете.

Традицията повелява, че испанците имат 12 зърна от грозде сега на отброяването на последните моменти до настъпването на новата година.

Джени Ермосо бе определена за жена на 2023 година от испанското издание на списанието GQ. Тя би трябвало да бъде изслушана във вторник от арбитър за делото против Рубиалес.

На 20 август на церемонията по награждаването на Световното състезание в Сидни 46-годишният Луис Рубиелас целуна по устните Ермосо за отвращение на цяла Испания и на огромна част от света.

Поставен под огромно напрежение, президентът на федерацията подаде оставка на 10 септември, само че продължава да твърди, че целувката е била доброволна, а той е жертва на акция.
 Рубиалес настоя за привършване на делото след целувката му с Дженифър Ермосо
Рубиалес настоя за привършване на делото след целувката му с Дженифър Ермосо

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР