Испания ще трябва да търси задължителен успех срещу Португалия, ако

...
Испания ще трябва да търси задължителен успех срещу Португалия, ако
Коментари Харесай

Тревоги в лагера на Испания

Испания ще би трябвало да търси наложителен триумф против Португалия, в случай че желае да продължи към финалите на Лигата на нациите. Двубоят е на следващия ден вечер в Брага, а от испанския отбор признаха за съществени терзания преди срещата. Наставникът на „ Ла Фурия “ Луис  Енрике изобщо не скри разочарованието си от домакинското проваляне на неговия отбор от Швейцария и прикани своите футболисти просто да завоюват против „ мореплавателите “ и да намерят своето място  в идната фаза.

„ Загубата от Швейцария  ни тормози много и няма за какво да укривам истината. Не чакахме да допуснем  сходна неточност, само че е реалност, че играхме едва и заслужавахме да загубим. Не показахме нищо от това, което можем, а през  първото полувреме представянето ни бе трагично. Сами си направихме живота сложен и в този момент в тима всички са напрегнати преди мача с Португалия. Въпреки всичко обаче, за нас към момента има вяра и би трябвало да покажем напълно друго лице. 

Нямаме друга опция с изключение на успеха и ще създадем всичко допустимо да спечелим. Не бива да забравяме, че ни чака и Световно състезание, а няма да е по никакъв начин прелестно да отидем в Катар след няколко следващи загуби. Това сигурно ще се отрази на самочувствието на момчетата “, разяснява Енрике.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР