Испания ще използва армията за проследяване на нови случаи на

...
Испания ще използва армията за проследяване на нови случаи на
Коментари Харесай

Испания включва армията в борбата с коронавируса

Испания ще употребява армията за следене на нови случаи на, съобщи Франс прес. За задачата 2 000 военни ще бъдат разполагаем на управляващите на обособените самостоятелни области, сподели в телевизионно послание министър председателят на страната Педро Санчес.
" Не можем да позволим пандемията още веднъж да откри надзор над живота ни. Ние би трябвало да поемем надзор и да спрем тази втора вълна “, безапелационен бе Санчес. Премиерът прикани испанците да смъкват приложението " Радар Ковид ", с цел да се улесни следенето.
 В Каталуния не разрешават събирането на повече от 10 души В Каталуния не разрешават събирането на повече от 10 души
Каталунското държавно управление реши да ускори карантинните ограничения заради разпространяването на ковид и забрани на групи от повече от 10...
Недостигът на човешки запаси в най-засегнатите райони се счита за една от аргументите на разрастването на епидемията. Санчес сподели, че самостоятелните области могат да изискат от централното държавно управление да разгласи върху част или върху цялата им територия изключително състояние, което да помогне за ограничение на болестта. Този инструмент разреши на Мадрид на наложи в средата на март една от най-стриктните карантини в света, която бе анулирана изцяло чак в края на юни. Санчес назова " обезпокоителен " развоя на епидемиологичната конюнктура, само че добави, че Испания е към момента надалеч от обстановката в средата на март.
Вчера Испания трансферира прага от 400 000 диагностицирани случая на ковид. Починалите в резултат на болестта пък са над 28 800, напомня Дарик.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР