Испания се наложи над Англия с 2:1 на стадион Уембли

...
Испания се наложи над Англия с 2:1 на стадион Уембли
Коментари Харесай

Англия загуби първи мач на Уембли от 2007 г.

Испания се наложи над Англия с 2:1 на стадион " Уембли " в Лондон в дуел от новия шампионат на УЕФА Лига на нациите.

В 11-ата минута Люк Шоу даде съвършен пас на Маркъс Рашфорд и нападателят отблизо разстояние порази вратата на Ла Фурия.

Гостите обаче дадоха отговор доста скоро и след 120 секунди възвърнаха равенството с прецизен изстрел на Саул Нигес. Победният гол за испанците означи Родриго в 32-ата минута.

Люк Шоу получи доста неприятна травма в главата при започване на второто полувреме след сблъскване с Дани Карвахал. Левият бек на Манчестър Юнайтед лежа няколко минути неподвижно на терена, след което бе изнесен на носилка и с кислородна маска. Малко по-късно Шоу се е обадил на околните си от съблекалнята, с цел да ги успокои, че всичко с него е наред.

Англия загуби формален мач на " Уембли " за първи път от 2007 година, когато отстъпи на Хърватия с 2:3 в подготовка Евро 2008. След това " три лъва " записаха серия без проваляне от 24 мача.

Испания за повторно в историята надигра Англия на " Уембли ", първата победа датира от 1981. На този стадион иберийците имат също пет загуби и две равенства.

В други срещи от Лига на нациите Швейцария разруши Исландия с 6:0, Беларус вкара пет безответни гола на Сан Марино, а Босна и Херцеговина надви над Северна Ирландия с 2:1 като посетител. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР