Испания се класира трудно за 1/8-финалите на Евро 2020. Ла

...
Испания се класира трудно за 1/8-финалите на Евро 2020. Ла
Коментари Харесай

Алваро Мората: Пожелаха смъртта на децата ми

Испания се класира мъчно за 1/8-финалите на Евро 2020. " Ла Фурия " стартира шампионата с две равенства, и макар че вкара гола при 1:1 с Полша, Алваро Мората стреля в навън при добавката след избавената дузпа на Жерар Морено.

Той пропусна още няколко положения и си навлече гнева на почитателите.

" Стоях девет часа безсънен - не съумях да мигна след мача против Полша ", сподели Мората пред испанското радио COPE.

" Бях заплашван и обиждан. Обиждаха фамилията ми, пожелаваха гибел на децата ми. "
Снимка: Reuters
" Преди години може би щеше да ми повлияе съществено, само че в този момент нямам проблеми с тези неща. Но не съм окей с това да заплашват фамилията ми. "

" Разбирам, че ме подлагат на критика за това, че не съм вкарал гол, само че желая от хората просто да се слагат на мое място - да си показват, че получават закани или че някой желае гибелта на децата му. ", добави нападателят.

В последния мач от груповата фаза Испания победи Словакия с 5:0. Трима разнообразни голмайстори и два автогола доведоха до този резултат. Алваро Мората не съумя да се разпише, макар че получи правото да извърши дузпа. Но я пропусна.

" Аз съм извънредно горделив да мога да извършвам дузпа за родината си. Видях, че никой различен не желае топката, по тази причина я взех аз. Бих и пропуснах. Светът не е приключил. Всеки прави неточности. "
Снимка: Reuters
" Още в този момент съм подготвен да не вкарам нито гол повече, да не играя нито минута повече, единствено и единствено да станем европейски първенци. ", сподели още Мората.

На 1/8-финалите Испания ще срещне международният вицешампион Хърватия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР