Испания се изправя срещу Полша във втория двубой и за

...
Испания се изправя срещу Полша във втория двубой и за
Коментари Харесай

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Испания - Полша 1:1

Испания се изправя против Полша във втория дуел и за двата отбора в група Е на UEFA EURO 2020. Срещата започва в 22:00 часа и ще може да я гледате на Gong.bg, както и да я следите. Резултатът е 1:1. Мората откри резултата в 26-ата минута. Полша нацели страничния дирек в 44-ата минута посредством Швидерски, само че в 54-ата минута Левандовски се разписа с глава и възвърне равенството.

В първия си дуел макар тоталното си преимущество Испания приключи 0:0 с Швеция, а Полша се препъна в Словакия и загуби с 1:2.

Още във втората минута състезател на Полша се строполи в наказателното поле на испанците, само че Орсато остави играта да продължи.

Клих опита рисков удар към вратата на Симон, вратарят на Испания е на равнище и не разреши топката да влезе във вратата му в 7-ата минута на дуела. Испанците насочиха два удара към вратата на Полша сред 11-ата и 13-ата минута, само че нито Олмо, нито Торес съумяха да се разпишат. Вторият удар носеше сериозна заплаха, само че топката мина настрана от вратата, преминавайки на няколко сантиметра от страничната греда.

В 19-ата минута на дуела след центриране от корнер испанците имаха опцията да открият резултата, само че това още веднъж не им се отдаде.

Алваро Мората откри резултата, откакто получи отличен пас и вкара топката в мрежата в 26-ата минута, страничният арбитър подвигна флага за засада, само че след консултация с ВАР голът беше зачетен. В 34-ата минута Морено опита мерника си от директен свободен удар, топката мина настрана от вратата. Полша отвърна с удар на Швидерски, само че топката не откри задачата след пас на Левандовски.



В 43-ата минута Швидерски беше оставен без настойчивост от бранителите на Испания, стреля отпично, само че топката се отклони от страничната греда, а добавката на Левандовски не сполучи. В идната офанзива Морено пропусна да удвои преднината на Ла Фурия Роха.

Роберт Левандовски се извиси над защитник на домакините и се разписа за 1:1 в 54-ата минута на срещата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР