Испания съобщи вчера за втори смъртен случай в резултат на

...
Испания съобщи вчера за втори смъртен случай в резултат на
Коментари Харесай

Втори починал от коронавирус в Испания

Испания заяви през вчерашния ден за втори смъртен случай вследствие на епидемията от новия ковид, заяви Франс прес. Става дума за 82-годишен мъж, който е страдал от хронични заболявания, прецизираха управляващите на самостоятелната област Страната на баските.

В цяла Испания са доказани 200 случая на ковид, заяви министерството на опазването на здравето.

Заразените с ковид деца в Испания към този момент са три

Ирландия удостовери през вчерашния ден четири нови случая на Ковид-19, двама мъже и две дами, които скоро са пътували до Северна Италия, съобщи Ройтерс. В страната са регистрирани общо шест случая на заразяване.

Броят на инфектираните с новия ковид в шведската столица през вчерашния ден набъбна с 16 и доближи 31, заяви ТАСС. Общо в страната са доказани 52 случая. Двайсет и седем поданици на Стокхолм са били инфектирани зад граница или са били в директен контакт с хора, които са пътували в чужбина. При четири от случаите източникът на болест към момента не е открит.

Експерти изясняват повишаването на броя на доказаните случаи с края на учебната почивка в Стокхолм и с обстоятелството, че повече хора са били изследвани за вируса, отбелязва организацията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР