Испания пропищя от мигрантски орди, които се самонастаняват в скъпи

...
Испания пропищя от мигрантски орди, които се самонастаняват в скъпи
Коментари Харесай

Защо поставиха зверска охрана на прословутата къща на миската Борислава Йовчева в Барселона?

Испания пропищя от мигрантски орди, които се самонастаняват в скъпи парцели и никой не може да ги изгони

Прословутата къща от абсурда „ Барселонагейт “, в който бе забъркан и Бойко Борисов, има нови жители. Ултралуксозният парцел, намиращ се в един от най-престижните квартали на Барселона, дълго време бе населяван от хубавицата Борислава Йовчева, носителка на купата Мис Бикини, от щерка й Ема, чийто татко е незнаен, и от родителите на миската.

Заради свадите и прокурорското следствие, което бе дефинитивно прекъснато тези дни от Борислав Боби Сарафов, къщата бе продадена за 1 745 000 евро.

Новите фотоси на парцела демонстрират, че в него към този момент са се настанили новите притежатели. Върху каменната ограда има табела с червени букви, върху която на испански език е написано, че парцелът е под денонощна защита.

В България е малко прочут фактът, че испанците са пропищели от така наречен „ окупас “ /окупатори/. Това са бездомници, главно имигранти от Мароко, Пакистан и Северна Африка, само че има и испанци, които търсят необитаеми парцели или вили, чиито притежатели не живеят непрекъснато в тях. Щом намерят подобен, те разрушават ключалките с полутечен азот и се самонастаняват. Ако в границите на 24 часа притежателят не подаде сигнал в полицията, става на практика невероятно „ окупас “  да бъдат изгонени по легален ред.

„ Наскоро имаше репортаж по една от испанските малките екрани. Той показваше по какъв начин прочут проектант от Мадрид е станал жертва на „ окупас “ – мъж и жена имигранти, които се самонастанили в супер модерната му вила за 2 милиона евро край испанската столица. Архитектът се жалваше, че цели 2 години не може да влезе в парцела си “, споделя пред „ Флагман “ българинът Петър Петров, който повече от 10 години живее в Испания.

Той добави, че цели затворени комплекси на испански богаташи в Палма де Майорка са завзети от „ окупас “, защото хората са си ги купили за вили, в които да почиват през отпуските и не живеят непрекъснато в тях.

Освен зверската защита, новите притежатели на „ Къщата в Барселона “ не са правили други усъвършенствания по парцела.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР