Испания планира край на карантината на 26 април при списък

...
Испания планира край на карантината на 26 април при списък
Коментари Харесай

Добра новина: Испания сваля карантината на 26 април, ето как ще стане това

Испания възнамерява завършек на карантината на 26 април при лист с ограничения за сигурност. Това съобщи представителят на Монклоа Мария Хесус Монтеро.

Испания ще изготви лист с ограничения, в това число носене на маски на открито, ограничение на събирането на хора на публични места и бързо следене на веригите на разпространяване на болестта, предадоха „ Ел Паис “ и „ 20 минутос “, представени от bulgaros.ovh.

Според управляващите това ще разреши животът още веднъж да стартира да тече обикновено, когато карантинните ограничения бъдат анулирани след 26 април.


Мария Хесус Монтеро

Испанските управляващи оповестиха, че като първа стъпка към известно облекчение на строгите ограничаващи ограничения в страната възнамеряват да разширят тестването за ковид, тъй че да бъдат изследвани и хора без признаци.

Миналата седмица държавното управление разгласи, че към този момент са закупени над един милион бързи теста за COVID-19.

Подготвяме се за деескалация, за което е належащо да знаем кой е инфектиран, тъй че последователно да отменим карантинните ограничения, наложени на жителите, сподели пред телевизия „ Антена 3 “ през вчерашния ден външната министърка Аранча Гонсалес.

Според министърът на опазването на здравето Салвадор Ила епидемията от ковид в Испания е достигнала своя пик и кривата се стабилизира и стартира да спада.

Премахването на рестриктивните мерки ще става последователно по групи и територии. Най-вероятно това ще стане първо на Канарските острови, където от седмица няма нови регистрирани случаи на инфектирани с ковид.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР