Испания отменя изискването за представяне на каквито и да е

...
Испания отменя изискването за представяне на каквито и да е
Коментари Харесай

Отпадат изискванията за българите при влизане в Испания

Испания анулира условието за показване на каквито и да е диагностични проби за COVID-19, документи за осъществена имунизация или документи за преболедуване на вируса за идващите от България, от 21 юни, оповестиха от пресцентъра на Министерство на външните работи в понеделник.

По информация на българското посолство в Мадрид от през днешния ден България към този момент не попада в листата с рискови страни, чиито жители подлежат на спомагателни условия при влизане в Испания.

Продължава осъществяването на хигиеничен надзор на всички интернационалните пасажери, влизащи в страната - надзор на температурата и образен надзор на общото положение.

Остава наложително и попълването на Формуляра за хигиеничен надзор, оповестен на уеб страницата на Министерство на здравеопазването на Испания на следния линк: https://spth.gob.es/, както и приемането на QR код след попълването му.

От Министерство на външните работи обръщат внимание, че описът с рискови страни ще бъде преразгледан още веднъж на 27 юни 2021 г.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР