Испания казва, че оттеглянето на посланика й в Аржентина ще

...
Испания казва, че оттеглянето на посланика й в Аржентина ще
Коментари Харесай

Испания казва, че оттеглянето на посланика на Аржентина е „постоянно“, тъй като споровете се засилват

Испания споделя, че отдръпването на посланика й в Аржентина ще бъде „ непрекъснато “, защото дипломатическият спор сред двете страни продължава да ескалира след унизителни забележки от страна на вдясно Аржентинският президент Хавиер Милей.

„ Посланикът ще остане за непрекъснато в Мадрид “, сподели испанският външен министър Хосе Мануел Албарес пред кореспонденти във вторник, употребявайки по-силен дипломатически език от предходните дни.

„ Нямаме интерес, нито предпочитание за каквато и да е ескалация, само че е обвързване на държавното управление да пази достолепието и суверенитета на испанските институции, изключително когато експанзията се случи в столицата на Испания. “

Испанското държавно управление отзова своя дипломат в Буенос Айрес, откакто Милей повдигна обвинявания в корупция против брачната половинка на испанския министър председател Педро Санчес Бегона Гомес по време на събитие в Мадрид.

„ Глобалните елити не осъзнават какъв брой разрушително може да бъде използването на концепциите на социализма … даже в случай че имате корумпирана с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР