Испания излиза срещу Коста Рика в мач от Група Е

...
Испания излиза срещу Коста Рика в мач от Група Е
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Испания - Коста Рика, съставите

Испания излиза против Коста Рика в мач от Група Е на Световното състезание в Катар. Срещата е с начален час 18:00 и може да я гледате НА ЖИВО по DIEMA, DIEMA SPORT 3 и DIEMA SPORT 3 4K.Gong.bg също ще излъчи онлайн С КАРТИНА дуелът. 

Отборът на Луис Енрике ще се надява да покаже положителното си лице от Европейското състезание, където Испания игра прекрасен футбол, само че загуби на полуфинала от Италия след осъществяване на дузпи. На Мондиала през 2018-та година " Ла Фурия Роха " завоюва своята група, въпреки и да изпита известни усложнения, само че позволи шокираща загуба на осминафинала от домакина Русия. Сега тимът, воден от Луис Енрике, се е прицелил в своята втора Световна купа, след триумфа през 2010-та в Южна Африка.

Коста Рика е считан за абсолютния новобранец в тази група, а тимът през 2018-та година записа единствено една точка в Русия. Все отново, отборът е единствено с едно проваляне през актуалната календарна година и ще разчита на своята добра и подредена защита, както и на бързите си атакуващи играчи на контраофанзива, с цел да може да изненада любимеца в срещата.

Победата за Испания е наложителна, защото тимът има и мач против Германия, а точките против Коста Рика ще са скъпи по пътя му към нова Световна купа.

Испания - Коста Рика 0:0

Ето и съставите на двата отбора:

Испания : Симон, Аспиликуета, Родри, Лапорт, Алба, Гави, Бускетс, Педри, Торес, Асенсио, Олмо;

Коста Рика:  Навас, Дуарте, Овиедо, Калво, Мартинес, Фулър, Борхес, Техеда, Кембъл, Контрерас, Бенет;
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР